• Home
  • Pil isipadu sperma

Pil isipadu sperma

Pil isipadu sperma

ini merupakan satu perkara yang diketahui bahawa semua lelaki ingin lakukan adalah untuk meningkatkan jumlah isipadu air mani mereka. Dan ia mempunyai sebab itu kerana lelaki akan berasa lebih produktif dan mereka akan mendapat orgasma yang lebih kuat. Sementara ramai lelaki mencari cara bagaimana untuk berbuat demikian adalah tidak jelas sama ada kemungkinan seperti ini wujud. Pancutan air mani yang rendah boleh memberi bermakna ketidaksuburan di masa depan dan mungkin menjadi tanda malu. Artikel ini akan membantu anda menemui bahan-bahan khas dari tiga hasil yang berbeza yang akan memberikan resolusi untuk masalah anda.

 

Punca Pengeluaran Rendah Semen

Penghasilan sperma boleh menyebabkan ketidaksuburan. Sebab-sebab mengapa ini berlaku adalah seperti berikut:

Varicocele ini boleh membawa kepada kemandulan menurut beberapa kajian dan kira-kira 40 peratus lelaki yang terlibat dengan varikos. Ini adalah apabila vena varikos yang mengelilingi buah zakar. Sebab bolehnya berlaku ini adalah peredaran darah yang lemah di buah zakar. Jenis persekitaran panas tidak baik untuk pengeluaran sperma. Tambahan lagi, ini mungkin menyebabkan tahap testosterone tidak normal. Ini boleh menjejaskan kedua-dua buah zakar tetapi biasanya buah zakar kiri yang terjejas.

Jangkitan virus beguk yang boleh berlaku semasa akil baligh boleh mempunyai kesan ke atas sperma lelaki. Virus ini mampu memusnahkan sel-sel yang bertanggungjawab untuk menghasilkan sperma dalam buah zakar. Para lelaki yang mempunyai virus beguk hanya mempunyai sebuah zakar terjejas. Jadi ramai lelaki yang mempunyai virus ini mengalami kemandulan kekal.

Kadang-kadang trauma kecederaan yang berbeza dan kemalangan boleh merosakkan peredaran darah yang betul dalam buah zakar jadi buah zakar tidak mendapat bekalan darah yang cukup. Jika bekalan darah tidak mengalir ke dalam buah zakar jumlah oksigen akan berkurangan dan akan menghalang penghasilan sperma.

Bahan kimia yang berbahaya dalam beberapa kajian juga menunjukkan bahawa beberapa bahan kimia boleh memberi kesan kepada pengeluaran sperma. Bahan kimia seperti racun perosak, hidrokarbon dan solusi melembutkan plastik. Juga logam berat seperti plumbum, arsenik dan kadmium juga boleh menghentikan pengeluaran hormon dan fungsi buah zakar.

Tingkatkan Pengeluaran Air Mani Secara Semulajadi

Jika isu ini adalah pengeluaran air mani yang rendah, terdapat banyak kaedah bagaimana anda boleh mengembalikan semula pengeluaran air mani yang betul seperti sebelum ini. Sama ada mana-mana daripada sebab-sebab yang disenaraikan mempunyai apa-apa kaitan dengan isu pengeluaran air mani anda, di sini anda akan mencari cara-cara yang baik untuk menyelesaikan masalah ini:

Diet Sihat, Seimbang adalah satu perkara wajib yang perlu anda pertimbangkan ketika mencuba untuk menyelesaikan masalah ini adalah dengan memakan makanan yang sihat. Anda perlu mengekalkan diet yang kaya dan sihat contohnya makanan segar dan yang belum diproses. Makanan yang diproses telah diubah suai bahan-bahannya yang boleh memberi kesan kepada penghasilan air mani.

Latihan adipositi adalah satu lagi perkara yang menyebabkan penghasilan air mani yang rendah. Ia telah terbukti bahawa senaman membantu peningkatan kiraan sperma biasa. Juga amalan senaman aerobik meningkatkan peredaran darah dan menaikkan tahap oksigen yang mencukupi ia membantu meningkatkan pengeluaran air mani.

Hidrat Lebih cara terbaik untuk menyingkirkan bahan buangan di dalam badan anda adalah dengan minum air yang banyak. Sebaik sahaja anda mula minum banyak air dan berhenti meminum minuman keras dan merokok anda serta-merta akan dapat melihat keputusan yang baik.

Melancap setiap hari Melancap dan melakukan hubungan seks akan merangsang sperma untuk dihasilkan. Kedua-dua perkara yang perlu dilakukan adalah tidak terlalu kerap jika tidak, ia mungkin membawa kepada kualiti air mani yang rendah. Ia adalah dinasihatkan untuk memancut setiap tiga hari untuk mencapai peningkatan kuantiti dan kepadatan air mani.

Meningkatkan Bilangan Sperma Dengan Menggunakan Produk Ini

Cara yang baik untuk menyelesaikan isu ini adalah dengan ubat-ubatan yang terbukti secara saintifik yang berada di pasaran hari ini. Kaedah-kaedah yang disenaraikan di atas bukan hanya menyelesaikan masalah anda tetapi juga memberikan anda gaya hidup yang lebih baik dan lebih bersih.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*