Post Type

Menurut pengeluar tunggal pil Climinax seperti yang dinyatakan dalam beberapa halaman web runcit, Climinax formula mendakwa ia mampu mengawal ejakulasi pra-matang dan meningkatkan stamina seksual kita.

 

Mereka mempromosi Climinax Ultra akan menjadikan kita bertahan sehingga 5.7 kali lebih lama di atas katil. Malah, produk ini diedarkan oleh syarikat yang dipanggil (Health Solutions).

 

Juga menyebut, Climinax mendakwa ia adalah satu makanan tambahan pil semula jadi yang menggunakan gabungan bahan-bahan yang amat berkesan untuk mengelakkan masalah ejakulasi pra-matang lelaki dan mengoptimumkan stamina seksual lelaki.

 

Jelas, Climinax formula menjanjikan kesan seksual berfaedah yang lain.

 

Apakah Climinax Ultra?

Pertama sekali, kita perlu tahu bahawa formula meningkatkan seks ini banyak dengan dakwaan dan janji-janji.

Climinax Ultra

Seperti yang digambarkan dalam banyak laman web runcit internet, pengeluar Climinax mengatakan bahawa ia merupakan suatu formula yang selamat, yang meningkatkan keinginan seks, mengubah mekanisme ejakulasi lelaki, meningkatkan stamina seks.

 

Dengan itu, memberikan kita keyakinan diri sendiri; faktor utama untuk kepuasan seksual.

 

Menurut mereka, produk ini akan merehatkan badan kita, akhirnya meningkatkan kehidupan seks kita secara mendadak kerana ia memberikan seks yang lebih memuaskan dengan tiada ruang untuk kekecewaan dan/atau kekesalan di antara pasangan tanpa keraguan.

 

Pengeluar tunggal juga mendakwa yang Climinax Ultra akan membuatkan kita lelaki dapat bertahan kira-kira 6 kali lebih di katil berbanding dengan pengguna bukan Climinax.

 

Mereka juga mengatakan bahawa tiada kesan sampingan telah ditemui sejak kehadirannya untuk digunakan oleh lelaki yang mempunyai pancutan pramatang, mati pucuk dan prestasi yang lemah semasa aktiviti seksual.

 

Menurut pengeluar, beberapa pengguna mendapati keputusan yang positif. Juga, penyelidikan secara klinikal dan bukti-bukti sokongan menunjukkan bahawa kandungan Griffonia itu yang menimbulkan tahap 5-Hydroxytryptamine di dalam badan; oleh itu kesan peningkatan stamina seksual serta kesan dalam mengelakkan masalah seksual dan ejakulasi pra-matang.

 

Bagaimana Climinax Ultra Benar-benar Berfungsi!

Menurut pengeluar produk peningkatan seksual lelaki ini seperti yang dinyatakan di dalam beberapa laman internet yang lain, Climinax Ultra membantu merehatkan badan, meningkatkan kecekapan / keupayaan ejakulasi lelaki dan dengan itu, mengekalkan stamina kita semasa melakukan hubungan seks.

 

Climinax Ultra, seperti yang dinyatakan mengandungi bahan-bahan yang selamat, semula jadi dan amat berkesan.

 

Menurut mereka, salah satu daripada beberapa bahan-bahan yang dirujuk sebagai bahan utama; Ekstrak biji Griffonia meningkatkan tahap 5-Hydroxytryptamine dalam tubuh dengan itu meningkatkan potensi dan/atau prestasi seksual lelaki dengan ketara.

 

Tahap serotonin yang meningkat dalam badan akan meningkatkan stamina dan syahwat, seperti mana menurut kajian klinikal.

 

Sejak ekstrak biji Giroffonia; salah satu bahan utama di dalam Climinax adalah pengawal serotonin, bukti klinikal dinyatakan oleh pengeluar Climinax yang menyokong tindakan serotonin mengawal selia tahap serotonin dalam badan menunjukkan bahawa Climinax berfungsi seperti yang didakwa.

 

Telah diketahui bahawa salah satu bahan; Bunga ghairah (Passiflora Coerulea) dalam pil Climinax Ultra berfungsi dengan mengurangkan kebimbangan dan membawa kesan yang  menenangkan.

 

Climinax Ultra telah dikenali sebagai gabungan yang sangat berkesan bagi ekstrak semula jadi serta konsentrasi.

 

Telah diketahui bahawa beberapa aspek keberkesanan yang tinggi datang dari kehadiran di dalamnya terdiri gabungan rasional vitamin dan asid amino, yang amat berguna berkenaan dengan aliran darah di dalam zakar.

 

Semua ini, perlu bekerjasama secara sinergistik untuk meningkatkan stamina seksual kita dan juga kekuatan yang berkekalan semasa aktiviti seksual.

 

Siapa Boleh Gunakan Climinax Ultra?

Sedang kami berpegang kepada ulasan yang jujur ​​dan tidak berat sebelah ini untuk mengetahui formula peningkatan lelaki yang memberi kesan terbaik bagi kebanyakan lelaki, ia juga penting untuk diketahui bahawa siapa yang menggunakan formula ini kerana terdapat beratus-ratus produk peningkatan lelaki yang ada dan hampir semua mendakwa mempunyai formula terbaik.

 

Ulasan ini diletakkan bersama-sama untuk kami mendapatkan maklumat fakta yang tidak berat sebelah dan terkini berkenaan dengan penggunaan mana-mana produk ini.

 

Menurut pengeluar Climinax, pengguna perlulah berumur 18 tahun ke atas.

 

Kerana mereka menyebut, jika kita menyertai mana-mana program kesihatan yang berkaitan, kita perlu berunding dengan doktor atau pakar perubatan terlebih dahulu sebelum menggunakan produk tersebut.

 

Mereka mencadangkan, pengambilan satu tablet Climinax setiap hari, kemudian dua tablet 1-2 jam sebelum melakukan seks untuk kesan tambahan.

 

Selain itu, mereka menyebut bahawa kita boleh mengambil formula peningkatan ini pada masa yang sesuai bagi diri kita sendiri samada dengan atau tanpa makanan.

 

Sambil menyifatkan Climinax dengan cara yang lebih jelas, mereka menyatakan bahawa hasil yang terbaik dapat dilihat dengan mengambil satu jam sebelum aktiviti seks.

 

Senarai bahan-bahan

Sekarang untuk senarai bahan, Climinax Ultra terdiri daripada beberapa sebatian aktif yang membuat pil ini berkesan dan selamat.

 

Oleh itu, mereka adalah seperti Vitamin B6 (sebagai pyridoxal-5-fosfat) 15 mg, Folat (sebagai asid folik) 400 mcg, Ekstrak Bunga Ghairah Biru (Passiflora Coerulea) (daun) 150 mg, L-Arginine HCL 100 mg, Ekstrak benih Griffonia 100 mg, Pyrodoxine HCL 20 mg, dan Chrysin 5 mg.

 

Dan bagi cadangan pengambilan itu, mereka mahu kita sebagai pengguna mengambil 1 pil setiap hari untuk keputusan yang pertama dalam tempoh 24 jam.

 

Kemudian, kita boleh meningkat kepada satu lagi tablet untuk hasil yang terbaik dan berkesan.

 

Tanda-tanda Climinax Ultra!

 • Ia telah dikenali untuk mengawal ejakulasi kita;
 • Ia mendakwa dapat meningkatkan stamina seksual kita;
 • Ia menggalakkan untuk menghentikan pancutan pra-matang;
 • Ia berjanji untuk menjadikan kita tahan kira-kira 6 kali lebih lama di atas katil;
 • Meningkatkan prestasi seksual;
 • Kawalan penuh ke atas kenikmatan kita;
 • Kandungan Griffonia meningkatkan serotonin badan, dengan itu meningkatkan kekuatan seksual dan melewatkan orgasma.

 

Gambaran Menyeluruh Ultra Climinax

Yang Baik:

 • Menggalakkan bagi Menghentikan Ejakulasi Pramatang
 • Meningkatkan Stamina Seksual
 • Perkongsian Ia Selamat + Berkesan
 • Patut Menjadikan Seks Yang Memuaskan
 • Terdiri Dari Semua Bahan Semulajadi
 • Meningkatkan Keyakinan Diri
 • Mendakwa Bahawa 5 Kali Masa yang Lebih Panjang
 • Meningkatkan Keupayaan Prestasi
 • Luangkan Lebih Banyak Masa Atas Katil
 • Pengguna Menyebut Ada Keputusan
 • Mengelakkan Disfungsi Erektil
 • Meningkatkan Kesuburan Lelaki + Kekuatan
 • Mendakwa Memberi Keputusan Cepat

 

Yang Buruk:

 1. Tiada bukti sebenar dari kajian klinikal.
 2. Tiada apa-apa pengiktirafan dari mana-mana doktor perubatan, tetapi hanya gambar muka seseorang yang mendakwa dirinya sebagai “Seks Pendidik & Penyelidik”.
 3. Kami hanya dapati seorang pengguna menyebut bahawa ia “tidak berbuat banyak”.

 

Sokongan / Jaminan

Menurut kajian yang dijalankan, produk Ultra Climinax ini tidak menyebut bahawa ia diluluskan doktor.

Menurut mereka, ia adalah selamat, berkesan, dipercayai dan formula semula jadi yang akan digunakan oleh lelaki berumur 18 tahun ke atas.

Sebagai formula Climinax Ultra mempunyai banyak dakwaan-dakwaan serta janji-janji, sumber dari fakta-fakta ini telah didapati menggambarkan bahawa ia benar-benar berkesan.

Walau bagaimanapun, pengeluar memberi 100% jaminan pulangan wang.

Tidak ada keperluan untuk mendapatkan apa-apa ubat preskripsi.

 

Seperti Climinax Ultra ? Kemudian membeli daripada:

Climinax Ultra Malaysia

Climinax Ultra Singapore

 • Keselamatan

  Rating
 • Kelewatan Ejakulasi Pra-matang

  Rating
 • Bahan-Bahan Kualiti

  Rating
 • Bonus

  Rating
 • Harga

  Rating
4
Rating Overall Score

(not an avarage)

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*