Post Type

Latihan kekuatan boleh dikatakan lebih penting bagi lelaki berbanding untuk wanita kerana otot terutamanya di lengan dan kawasan perut adalah dikehendaki oleh lelaki dan diidamkan oleh wanita.

 

Sesungguhnya, jisim otot dan saiz yang betul di tempat yang betul mewakili kejantanan, kesuburan dan keinginan pada lelaki!

 

Tetapi latihan kekuatan mempunyai cabaran, seperti tindak balas yang perlahan pada metabolisme semula jadi dan otot pada latihan . Di sinilah datangnya Power Precision – atau pengeluar dan pemasar yang mahu pengguna sasaran mereka percaya.

 

Power Precision dirumuskan sebagai makanan tambahan pra-senaman yang boleh membantu dalam pencapaian hasil maksimum dalam pertumbuhan otot dan meningkatkan kadar metabolisme – timbunan kombo, terma yang digunakan oleh golongan pembina badan.

 

Bagaimana Ia Berfungsi

Power Precision menggabungkan tiga bahan utama iaitu, L-Arginine, oksida nitrik, dan glutamin, semua yang telah dibuktikan oleh kajian saintifik berkesan dalam merangsang ketumbesaran besar pada otot. Tetapi bahan-bahan ini bukan sahaja berkesan di gym sahaja.

 

Kajian juga telah membuktikan bahawa bahan-bahan ini berkesan dalam peningkatan prestasi seksual, terutamanya kepada keupayaan mereka meningkatkan aliran darah, tahap tenaga, dan pengeluaran testosteron.

 

Tidak hairanlah bahawa bahan-bahan ini juga biasa terdapat dalam kebanyakan makanan tambahan peningkatan lelaki.

 

Lean Muscle Formula

Senarai bahan-bahan

Laman web rasmi bagi makanan tambahan Power Precision tidak menyenaraikan semua bahan-bahannya. Tetapi tiga bahan utamanya diketengahkan, iaitu:

 • Glutamine adalah asid amino yang paling banyak dihasilkan oleh badan. Perlu diingat bahawa asid amino adalah blok binaan protein yang seterusnya, adalah blok binaan pertumbuhan otot. Ia adalah nutrien penting dalam menyediakan bahan api untuk badan, iaitu karbon dan nitrogen, bagi sel-sel badan dalam mengekalkan fungsi kesihatan termasuk pembaikan sel-sel yang cedera atau sakit.

 

Apabila badan menggunakan lebih banyak glutamin daripada kadar pengeluarannya, hasilnya aadalah termasuk dalam membuang otot. Pengambilan makanan tambahan yang kaya dengan glutamin kemudian membantu dalam mencegah kekurangan glutamin terutamanya semasa program bina badan berlangsung.

 

Kerana ianya juga menyediakan bahan api untuk badan, suplemen glutamin meningkatkan tahap tenaga yang diperlukan untuk latihan.

 • L-Arginine, asid amino, adalah pelopor kepada nitrik oksida. Perlu diingat bahawa nitrik oksida meningkatkan aliran darah ke dalam otot terutama semasa latihan. Peningkatan oksigen dan pemindahan nutrien ke dalam otot menggalakkan daya ketahanan semasa latihan, dengan itu, membolehkan untuk latihan pada kapasiti penuh.
 • asid amino penting adalah blok binaan protein. Nutrien ini membantu dalam peningkatan jisim otot tanpa lemak dan oleh itu, dalam peningkatan komposisi badan.

 

Pendek kata, Power Precision memberi saingan hebat dalam pelopor-pelopor protein, penting dalam meningkatkan tahap tenaga, jisim otot tanpa lemak, dan prestasi seksual.

 

Kebaikan

Jika pengguna mempercayai, Power Precision memberikan kuasa dan ketepatan dalam keupayaan untuk meningkatkan tahap tenaga dan meningkatkan jisim otot.

 

Perlu diingat bahawa Power Precision adalah hanya makanan tambahan dan oleh itu, ia hanya boleh menambah manfaat pada program latihan kekuatan dan kardio yang berkesan, pelan diet yang sihat, dan satu set tabiat gaya hidup yang diterima.

 • Keputusan Berkesan

Dalam satu kajian klinikal, para peserta yang mengambil Power Precision mendapati 25% lebih otot manakala kehilangan lemak badan sebanyak 27% lebih. Ini dikatakan lebih 50% lebih berkesan daripada pesaingnya.

Ketiga-tiga bahan utama bekerja secara sinergi untuk mencapai keputusan yang dikehendaki termasuk pertumbuhan otot tanpa lemak, metabolisme yang dipercepatkan, dan prestasi seksual yang lebih baik. Keputusan ini adalah disebabkan oleh peningkatan dalam aliran darah, tahap testosteron, dan pembakaran kalori, yang juga penting dalam kesihatan secara keseluruhan untuk lelaki.

 • Keputusan Hampir serta-merta

Pengguna telah menegaskan melihat hasil dalam masa seminggu selepas penggunaan yang teratur dan wajar. Terdapat juga tiada kesan sampingan dan percubaan percuma boleh didapati supaya individu yang berminat boleh melihat keputusan untuk diri mereka sendiri sebelum membeli produk.

 

Kekurangan

 • Setakat ini, produk ini hanya boleh didapati atas talian.

 

Seperti Lean Muscle ? Kemudian membeli daripada:

Lean Muscle Malaysia

Lean Muscle Singapore

 • Keselamatan

  Rating
 • Kecilkan saiz

  Rating
 • Bahan-bahan Kualiti

  Rating
 • Bonus

  Rating
 • Harga

  Rating
3.5
Rating Overall Score

(not an avarage)

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*