Post Type

Rawatan prestasi seksual datang dalam pelbagai bentuk dan cara, dengan beberapa pengeluar yang lebih menggemari pendekatan “Kit Alatan” sementara yang lain menggunakan kaedah pil.

 

Male Extra adalah dalam bentuk yang kedua iaitu pil dan syarikat di sebalik penghasilan pil rawatan ini mendakwa bahawa lelaki akan mengalami pembesaran lebih besar dan lebih keras pada zakar mereka – sementara akan dapat bertahan lebih lama semasa hubungan.

 

Tidak ada keraguan bahawa ini adalah tiga dakwaan besar dan perlu diingat bahawa kami akan melihat pandangan yang lebih mendalam pada Male Extra bagi ulasan ini.

 

Bagaimanakah ia berfungsi?

Sebab utama mengapa Male Extra nampaknya begitu berjaya dalam pasaran adalah disebabkan oleh campuran bahan-bahan yang digunakan. Terdapat beberapa komponen yang merupakan sebahagian daripada produk, dengan yang berikut adalah yang paling penting:

 

Delima dan Niasin

Campuran bahan-bahan ini mungkin sebab utama mengapa Male Extra mendapat banyak tajuk berita utama. Pengeluar di belakang produk ini telah mendedahkan bahawa 500mg bahan ini dalam bentuk tulen telah dimasukkan dalam makanan tambahan itu – dengan ini ia menjadi salah satu berkepekatan tertinggi di pasaran.

 

Delima dan Niasin secara klinikal dikenali untuk membaiki nasib individu yang berjuang dengan masalah ereksi, dengan meningkatkan kekerasan zakar. Mereka melakukan ini dengan menggabungkan bagi mengekalkan membran di sekitar organ dan juga mengurangkan keletihan pesakit telah menderita. Terdapat juga kajian yang menunjukkan bahawa kedua-dua bahan-bahan ini boleh memberikan peningkatan kepada nafsu seks.

 

Male Extra

L-Arginine

Dikelaskan sebagai asid amino, bahan ini menghasilkan asid nitrik yang kemudian membantu saluran darah berdekatan mengembang. Seterusnya, ini meningkatkan aliran darah dan dengan itu meningkatkan potensi untuk ereksi lebih keras.

 

Cordyceps

Bahan ini telah dimasukkan di Male Extra kerana ia dikenali untuk meningkatkan nafsu seksual.

 

Zink

Ramai orang tidak sedar bahawa zink adalah amat penting dalam kesihatan manusia. Ia memperbaiki sperma dan melindungi sperma daripada mana-mana bendasing, yang hanya merupakan petanda baik untuk kesihatan zakar secara umum.

 

Adakah Male Extra berkesan untuk anda?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Male Extra adalah produk yang agak baru di pasaran dan ini bermakna tidak banyak bukti yang mencadangkan ia akan berjaya untuk semua orang. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kajian dan ulasan mencatatkan prestasi yang menunjukkan bahawa produk ini benar-benar berkesan, ini adalah jaminan terbaik yang boleh diberikan kepada pelanggan yang berpotensi.

 

Malangnya, pada masa ulasan ini ditulis, tiada lagi ujian klinikal yang wujud. Walau bagaimanapun, telah terbukti beberapa kali bahawa Delima dan Niasin adalah dua bahan yang paling penting dalam memerangi masalah erektil di planet ini.

 

Oleh itu, dengan Male Extra dimasukkan dalam skala besar, terdapat bukti jelas bahawa keputusannya akan menjadi amat menggalakkan.

 

Selain itu, bukti ini tidak hanya berada sekitar tajuk kekerasan ereksi, tetapi ia juga menunjukkan bahawa bahan-bahan ini membantu dalam masalah ereksi umum dan ini bermakna bahawa Male Extra boleh berkesan untuk individu yang bukan semata-mata mencari bagi memanjangkan saiz zakar, tetapi yang mahu untuk meningkatkan prestasi ereksi beliau juga.

 

Sudah tentu, apabila hanya terdapat bukti klinikal yang sedikit, perkara yang terbaik seterusnya adalah melihat ulasan pelanggan. Sekali lagi, disebabkan oleh hakikat bahawa produk ini adalah sangat baru, terdapat sedikit yang boleh didapati berbanding dengan produk-produk lain.

 

Ini tentunya membangkitkan tanda tanya, tetapi pada masa yang sama ia adalah berkemungkinan untuk menjumpai ulasan positif produk itu dengan melayari secara teliti. Hampir semua pelanggan-pelanggan ini seolah-olah sangat berpuas hati dengan hasil Male Extra, dengan ramai yang mengulas mengenai nafsu seks mereka dan prestasi dalam bilik tidur telah meningkat.

 

Setelah ke semua yang di atas diambil kira, ia adalah agak mengecewakan untuk melihat bahawa hanya sedikit kajian telah dijalankan kepada Male Extra. Walau bagaimanapun, daripada tulisan dan pandangan pelanggan masa lalu pada produk, ia adalah jelas untuk bahawa rawatan ini sudah mempunyai reputasi dan besar kemungkinan akan berksean untuk ramai orang yang mencubanya.

 

Adakah Male Extra mempunyai kesan sampingan?

Walaupun Male Extra adalah produk baru, pengeluar agak berkeras mengatakan tidak ada kesan sampingan buruk padanya. Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa faedah dari ramuan unik Male Extra terdiri dari bahan-bahan ASLI, yang mengurangkan kesan-kesan sampingan secara ketara.

 

The Pecahan pada Male Extra

 • Alami ereksi yang lebih besar dan lebih keras – Male Extra telah direka dengan tujuan utama untuk membantu anda mencapai matlamat ini dan oleh itu akan meningkatkan pengalaman seksual anda.
 • Male Extra tiba dengan jaminan wang kembali 90 hari yang mengagumkan, bermakna anda akan membeli produk yang benar-benar tiada risiko kewangan di pihak anda.
 • Syarikat tersebut telah bermurah hati dengan melampirkan bahan pendidikan percuma yang akan membantu anda meningkatkan kesihatan zakar anda.
 • Male Extra tidak hanya menumpukan perhatian kepada saiz, tetapi ia juga bertujuan untuk membantu anda meningkatkan prestasi seksual anda dengan cara yang lain iaitu dengan meningkatkan kawalan ejakulasi.
 • Tidak seperti beberapa produk lain dalam bidang peningkatan zakar, Male Extra tidak tiba dengan apa-apa kesan buruk yang memberi makna anda boleh menggunakan rawatan ini tanpa kejutan yang buruk.
 • Male Extra juga mengandungi bahan-bahan yang akan meningkatkan libido anda, yang seterusnya akan meningkatkan keinginan seksual anda.

 

Kekurangan Male Extra

 1. Berbanding dengan produk-produk saingan, Male Extra sahaja boleh dikelaskan sebagai perkara yang agak baru di pasaran dan ini bermakna bahawa ia mungkin sukar untuk mencari penulisan padanya.
 2. Tidak menghairankan, anda tidak akan dapat membeli Male Extra melalui cara-cara preskripsi NHS dan oleh itu anda perlu membayar dengan harga penuh.

 

Ringkasan ulasan Male Extra

Ia sentiasa sukar untuk mengkaji produk baru di pasaran, terutama sebagai makanan tambahan peningkatan zakar yang sensitif.

 

Walau bagaimanapun, bukti sekitar Male Extra telah menunjukkan bahawa ia akan menjadi pemenang yang pasti dalam bidang ini, dengan campuran bahan-bahan khususnya sangat menggalakkan. Oleh itu, setelah semua perkara dipertimbangkan, kami mencadangkan anda sekurang-kurangnya mengambil kesempatan daripada jaminan wang kembali dan lihat jika Male Extra akan berkesan untuk anda

 

Seperti Male Extra ? Kemudian membeli daripada:

Male Extra Malaysia

Male Extra Singapore

 • Keselamatan

  Rating
 • Kecilkan saiz

  Rating
 • Bahan-bahan Kualiti

  Rating
 • Bonus

  Rating
 • Harga

  Rating
4
Rating Overall Score

(not an avarage)

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*