Post Type

Ejakulasi pramatang (PE) adalah salah satu kekurangan upaya seksual yang paling biasa di kalangan lelaki.

Ia biasanya dilihat pada lelaki yang lebih muda daripada 40 tahun, dengan sebanyak 30 hingga 70% lelaki di Amerika Syarikat yang terlibat di pelbagai peringkat.

 

Dari segi sejarah, PE telah dianggap sebagai satu penyakit psikologi tanpa sebab yang dikenal pasti.

 

PrematureX adalah salah satu formula peningkatan lelaki yang saya dapati di internet, yang mendakwa dapat menghentikan pancutan pra-matang dan masalah yang berkaitan dengannya di antara lelaki. Ia menyatakan mengandungi bahan-bahan yang sangat mujarab yang akan berkesan bagi menyelesaikan masalah ini.

 

Laman web rasmi formula itu telah ditemui dan saya dapat melihat mereka mempunyai beberapa maklumat untuk dikongsi tentang produk itu. Kajian ini adalah bertujuan untuk menjelaskan butiran ini dan untuk membimbing kita membuat pilihan yang jelas berkenaan dengan formula ini dan lain-lain.

 

Apa Itu PrematureX?

PrematureX digambarkan sebagai formula novel utama berasal dari gabungan bahan-bahan semulajadi yang amat berkesan yang akan mencapai hasil positif yang mendalam dalam kes-kes ejakulasi pra-matang.

 

Menurut pengeluar, PrematureX mengawal masa antara orgasma (melewatkan orgasma), memberhentikan ejakulasi pra-matang (berdasarkan individu dan tahap keseriusan) dan mewujudkan pengalaman seksual yang berkekalan dan memuaskan.

 

Pengeluar menjelaskan bahawa PrematureX dibangunkan sejajar dengan bilangan penyelidikan dan ujian klinikal yang mencukupi, yang menjadikan ianya penyelesaian utama bagi lelaki yang mengalami ejakulasi pra-matang.

 

Setelah mempunyai rekod prestasi daripada beribu-ribu lelaki yang berpuas hati, menurut mereka, PrematureX juga akan membantu kita mendapatkan semula ereksi lebih cepat selepas orgasma dan kadang-kadang meningkatkan kekuatan seksual dan kebolehan bertahan seperti yang dinyatakan oleh sesetengah pengguna.

 

Mereka menyebut bahawa formula secara klinikal itu diuji dan diluluskan serta menawarkan penghantaran produk secara berhati-hati di seluruh dunia.

 

Menurut mereka, PrematureX adalah disahkan GMP dan tidak menimbulkan kesan sampingan jika digunakan seperti yang dinyatakan.

 

prematurex

Bahan-bahan PrematureX

Prematurex mengandungi beberapa sebatian herba semulajadi dan mujarab.

 

Ia merangkumi Vitamin B6, folat, Ekstrak Bunga Ghairah Biru, L-Arginine HCL, Ekstrak Biji Benih Griffoniat, Pyrodoxine HCL, dan Chrysin.

 

Menurut keterangan pengeluar dalam laman web rasmi, keputusan yang dicapai daripada menggunakan PrematureX mungkin berbeza-beza berdasarkan sumber ejakulasi pra-matang seseorang dan kimia dalam badan.

 

Mereka menyatakan bahawa majoriti lelaki yang telah berpengalaman menggunakan PrematureX mendapat manfaat yang mengejutkan.

 

Kini cadangan ini adalah untuk mengambil PrematureX melalui mulut bergantung kepada keseriusan kes itu.

 

Mereka menyebut bahawa kita perlu mengambil ia sekali sehari (secara tetap sebagai regimen rawatan jangka panjang) atau 30 minit sebelum aktiviti seksual sebagai penyelesaian cepat.

 

Bagaimana Adakah PrematureX Berfungsi?

Pengeluar menjelaskan bahawa bahan-bahan di dalam PrematureX bekerjasama untuk meningkatkan tahap hormon lelaki (testosteron), meningkatkan aliran darah dalam zakar dan mengurangkan keresahan.

 

Bunga ghairah biru dan ekstrak biji benih Griffonia kebimbangan pemegang serta kepekaan disebabkan oleh hubungan seks yang sama meningkatkan zakar aliran darah, kekuatan dan daya hidup.

 

Vitamin B6 juga berkesan dengan menggalakkan peningkatan stamina manakala asid folik, menurut mereka digunakan semata-mata untuk ejakulasi pra-matang.

 

L-Arginine dikenali untuk meningkatkan secara semulajadi tahap oksida nitrik dalam badan, yang akan memberikan ereksi yang lebih kuat dan aliran darah yang meningkat.

 

Pyridoxine mengurangkan gejala keletihan kronik dan kemurungan, yang boleh menjadi faktor penyumbang kepada ejakulasi pra-matang.

 

Chrysin seperti yang terkandung dalam PrematureX mempunyai peranan yang besar untuk dimainkan dalam pengeluaran testosteron seperti mana mereka telah jelaskan.

 

Siapa Boleh Gunakan PrematureX?

Seperti yang dijelaskan di laman web utama produk ini, ia menunjukkan bahawa PrematureX adalah untuk lelaki yang ingin menyelesaikan masalah ejakulasi pra-matang.

 

Produk ini adalah untuk individu yang berada dalam lingkungan umur 18 tahun ke atas.

 

Menurut mereka, PrematureX adalah satu penyelesaian yang utama bukan sahaja untuk ejakulasi pra-matang, tetapi juga memberi manfaat kepada lelaki yang memerlukan peningkatan keyakinan dan mahu untuk bertahan lebih lama di atas katil.

 

Jika anda ingin mempunyai keupayaan untuk mendapatkan semula ereksi anda dengan cepat selepas orgasma dan rasa berpuas hati selepas hubungan seks, pengeluar PrematureX mendakwa formula ini adalah untuk anda.

 

Formula ini, sejajar dengan deskripsi mereka juga akan menyumbang kepada keseluruhan peningkatan kesihatan dan kesejahteraan.

 

Gambaran Keseluruhan PrematureX

Yang Baik:

 • Menghentikan Ejakulasi Pramatang
 • Melambatkan Orgasma Seksual
 • Bertahan Lebih Lama Di Katil
 • Menggalakkan Keputusan Cepat – Minggu Pertama
 • Meningkatkan Pengalaman Seksual
 • Ereksi Lebih Kuat dan Kukuh
 • Mengandungi Bahan Semulajadi
 • Keuntungan Lebih Keyakinan
 • Bahan-bahan yang Sangat Kuat
 • Selamat dan Berkesan untuk Digunakan
 • Mendakwa Ia Berkesan untuk semua Lelaki
 • Butiran mengenai Bahan-bahan boleh Dilihat
 • Testimoni Melimpah Ruah & Dijumpai
 • Menunjukkan Keputusan Kajian Klinikal
 • Laman Web Kemas dan Memberi Maklumat
 • Maklumat Syarikat telah Ditemui
 • Jaminan 60 Hari Wang Dikembalikan

 

Yang Buruk:

 1. Tiada ulasan individu ditemui, daripada maklum balas sama ada positif atau negatif di laman web lain.

 

Sokongan Pelanggan / Jaminan

Pengeluar PrematureX menyatakan untuk memberikan bayaran balik tanpa kerumitan kepada pelanggan yang tidak puas hati. Ini bermakna bahawa kita boleh mendapatkan wang kembali dalam tempoh 60 hari jika hasil tidak memuaskan jika mahu.

 

Mereka memberikan 100 peratus jaminan bahawa produk akan mencapai dakwaan dan janji-janji yang dinyatakan tanpa menyebabkan apa-apa kesan negatif kepada pengguna.

 

Pengeluar produk menawarkan sistem sokongan bertiket di mana permintaan sokongan pelanggan diberikan nombor tiket yang unik untuk perkhidmatan yang lebih baik.

 

Mereka memberikan jawapan kepada soalan-soalan lazim di dalam bahagian FAQ di laman web rasmi mereka.

 

Kaedah pembayaran mereka selamat dan mereka boleh dihubungi melalui e-mel atau menelefon mereka secara langsung dengan nombor yang terdapat dalam laman web rasmi mereka.

 

Selain itu, mereka menawarkan penghantaran secara hati-hati untuk produk yang dibeli.

 

Seperti PrematureX ? Kemudian membeli daripada:

PrematureX Malaysia

PrematureX Singapore

 • Keselamatan

  Rating
 • Kecilkan saiz

  Rating
 • Bahan-bahan Kualiti

  Rating
 • Bonus

  Rating
 • Harga

  Rating
4
Rating Overall Score

(not an avarage)

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*