Post Type

Minyak Urut Saandhha Ayurvedic adalah sesuai untuk lelaki dan dirumuskan dengan menggunakan bahan-bahan berkesan yang menyebabkan tindakan segera selepas penggunaannya. Minyak Saandhha (Sanddha Oil) yang disediakan oleh kami yang mana dikehendaki di seluruh dunia dan dihantar dalam tempoh masa yang ditetapkan kepada pelanggan.

 

Minyak Saandhha digunakan bagi lelaki bagi melegakan kelesuan mereka. Dalam minyak Saandhha terdapat flora herba yang berlain yang mempunyai bahan terkenal untuk meningkatkan stamina. Minyak Saandhha adalah selamat, sihat bersih dan meningkatkan stamina atau keupayaan anda dengan melegakan kelesuan anda. Formula minyak ini telah dipilih daripada teks-teks purba yang dikenali sebagai Ayurveda. Semua penjagaan yang diambil untuk menghasilkan minyak ini dalam bentuk asalnya tanpa sebarang penambahan dan pengurangan. Ia adalah intipati tulen herba yang pekat apabila diurut pada zakar meresap jauh ke dalam kulit dan menguatkan tisu, sel, saraf. Dicadangkan satu menghabiskan 3-4 botol sepanjang tempoh 45 hari untuk mendapat hasil yang sepenuhnya. Jika anda baharu berkahwin atau akan berkahwin dan ingin menikmati kehidupan seksual anda untuk masa yang lama, anda boleh pergi mendapatkan minyak ini. Jika anda sudah berumur tetapi sepanjang masa kehilangan ereksi atau menghadapi ereksi yang lemah maka anda juga boleh mempercayai minyak ini. Minyak Saandhha sebuah Minyak Urut Zakar dengan 100% Penyediaan Ayurveda yang selamat dicampur dengan pati herba afrodisiak rahsia sesuai untuk merawat masalah ereksi zakar.

 

Minyak Sanddha ialah Minyak Urut Zakar dengan 100% persediaan Ayurveda selamat dicampur dengan herba afrodisiak rahsia sesuai untuk merawat masalah ereksi zakar. Minyak Sanddha adalah minyak urut zakar tulen untuk menjadikan zakar lebih panjang, ereksi yang lebih kukuh dan lebih keras.

 

Minyak Sanddha difahami untuk terus memuatkan androstenedione (pelopor testosteron/estrogen), Vitamin E dan herba terapeutik yang lain kepada tisu-tisu dan sel-sel zakar. Ini akan membantu meremajakan sinaps neuro-arteri untuk pertumbuhan semula sel. Minyak urut Ayurveda Saandhha yang sesuai untuk lelaki dan dirumuskan menggunakan bahan-bahan yang berkesan yang menyebabkan tindakan segera selepas penggunaan.

 

Sanda Oil

Minyak Saandhha dikenali sebagai minyak Ajaib untuk lelaki kerana ia menyembuhkan pelbagai Masalah yang berkaitan dengan zakar seperti Saiz Zakar Kecil, ketebalan Zakar, Ejakulasi pra-matang, ereksi lebih keras dan panjang serta lain-lain

 

Herba Ayurveda yang telah didedahkan mempunyai kawalan pada aktiviti otak dan neuroendokrin menunjukkan ia pesat membantu dan meringankan kesakitan dari kebengkokan zakar. Bahan-bahan herba pada Minyak Saandhha memiliki kelebihan terapeutik untuk kecederaan. Minyak Saandhha (Minyak Urut Zakar) akan membantu dalam pembaharuan sel-sel yang semakin pudar dalam tisu lembut.

 

Bagaimana ia berfungsi

Minyak Saandhha bertindak ke atas kulit yang rosak, dan juga pada lapisan dalaman sub kulit. Lapisan sub kulit penuh dengan kapilari dan vena. Minyak Saandhha bertindak ke atas lapisan kulit ini dari luar kerana ia akan diserap. Struktur lembut tisu zakar mengelakkan Minyak Saandhha dari terus memasuki dalam teras kedua-dua silinder zakar. Ia memerlukan ereksi lebih keras bagi Minyak Saandhha untuk masuk ke dalam teras silinder zakar. Ruang-ruang kosong dalam tisu lembut adalah halangan terhadap resapan kimia (penembusan) bagi Minyak Saandhha. Pengisian ketara pada tisu lembut oleh darah akan membolehkan bahan-bahan Minyak Saandhha untuk menyuraikan ke dalam teras untuk tindakan penyembuhan dan pembaharuan.

 

Cara Penggunaan

Untuk prestasi yang lebih baik dan memuaskan

 • Sapukan 8-10 titik Minyak Saandhha Premium pada batang zakar (tetapi tidak pada skrotum atau kelenjar)
 • Urut perlahan-lahan sehingga diserap sepenuhnya.
 • Jangan gunakan air hingga 30 minit selepas urut.
 • Gunakan dua kali sehari untuk sekurang-kurangnya 3 bulan.

 

Kesan-kesan sampingan atau Petunjuk Kontra

 • 100% semula jadi
 • Tiada Krisis penyembuhan atau kesan-kesan sampingan yang diketahui.
 • Ia tidak mengandungi bahan kimia, warna atau pengawet.
 • Tiada petunjuk kontra dikenali.

 

Seperti Sanddha Oil? Kemudian membeli daripada:

Sanddha Oil Malaysia

Sanddha Oil Singapore

 

 • Keselamatan

  Rating
 • Kecilkan saiz

  Rating
 • Bahan-bahan Kualiti

  Rating
 • Bonus

  Rating
 • Harga

  Rating
4
Rating Overall Score

(not an avarage)

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*