Post Type

Apakah itu Vimax Patches?

Tampalan ini adalah formula peningkatan di mana ia mengeluarkan bahan-bahan aktif yang kuat terus ke dalam aliran darah.

 

Tidak seperti pil peningkatan lelaki yang bergerak melalui sistem pencernaan dengan memisahkan bahan-bahan untuk memasuki aliran darah, Sistem tampalan Vimax mensasarkan ke aliran darah serta-merta tanpa perlu menunggu apa-apa tempoh masa.

 

Ia berfungsi dengan teknologi “penghantaran transdermal” untuk merangsang aliran darah ke ruangan dan cara yang menyebabkan ereksi zakar menjadi lebih keras dan kuat.

 

Bagaimana ia berfungsi?

Apabila kita terasa rangsangan seksual, badan menghantar tanda kepada otak dan ia mengeluarkan hormon seks yang meningkatkan aliran darah ke tisu-tisu erektil.

 

vimax patch

Dengan bahan-bahan daripada kaedah Vimax Patch, syarikat itu menyatakan bahawa ia menjadikan yang ereksi lebih besar, yang lebih kukuh dan lebih lama dengan peningkatan saiz zakar sehingga 3-4″ inci jika memakainya untuk tempoh masa yang dicadangkan.

 

Bukan itu sahaja, produk ini perlu meningkatkan nafsu seks untuk keinginan seksual yang lebih.

 

Kepuasan seks akan menjadi lebih kuat dan hebat bersama keseronokkan. Vimax menyatakan banyak ciri-ciri daripada sistem tampalan.

 

Bahan-bahan

Sistem tampalan Vimax membawa semua bahan-bahan aktif dalam gabungan yang dicampur dan mereka dikenali sebagai 100% herba semula jadi.

 

Sebatian yang termasuk dalam formula ini adalah Ginseng, Damiana, Fo-Ti, Saw Palmetto, Gotu Kola dan Menthol bagi membantu melepaskan bahan-bahan secara serta-merta.

 

Dengan hanya beberapa komponen ini, pengeluar (Kumpulan Vimax) menyatakan bahawa meningkatkan saiz zakar yang kekal dengan cara yang selamat.

 

Adakah itu mungkin berlaku?

 

Teruskan membaca dan kita akan mengetahui bagaimana ia benar-benar boleh meningkatkan pertumbuhan saiz zakar.

 

Vimax Patch Adalah Untuk Siapa?

Hingga ke hari ini, ramai lelaki percaya bahawa pembedahan pembesaran zakar adalah satu-satunya penyelesaian untuk membesarkan saiz yang boleh menjadi amat berbahaya.

 

Dengan menambah lemak badan kepada tisu-tisu zakar menyebabkan pesakit terjejas dalam beberapa tahun lalu telah meninggal dunia akibat pendarahan mati.

 

Pemerat Zakar, pam, pemanjang, dan lain-lain yang dikenali untuk mengembangkan ligamen zakar kepada potensi maksimum di mana ia akan merosakkan tisu ereksi zakar dan kesan sampingan yang paling biasa dilaporkan adalah zakar tidak akan berfungsi seperti biasa.

 

Pil peningkatan perlu melalui sistem penghadaman yang biasanya mengambil masa yang lebih lama untuk melihat keputusannya.

 

Oleh itu, sebahagian lelaki mencuba sistem patch di mana ia adalah lebih selamat daripada menyebabkan apa-apa kesan sampingan yang negatif dan boleh membantu zakar berkembang secara semula jadi.

 

Jika saya sebagai pengguna menggunakan teknologi peningkatan ini, mereka menyebut ia akan meningkatkan keseluruhan fungsi seksual dan kesihatan.

 

Dikatakan untuk meningkatkan keupayaan untuk mendapatkan ereksi lebih keras, lebih panjang dan lebih besar.

 

Sepatutnya dapat proses mengawal ejakulasi untuk bertahan lebih lama dan apabila klimaks, orgasma menjadi lebih sensitif.

 

Dalam masa beberapa minggu, dakwaannya adalah dapat melihat keputusan seperti kepuasan seksual dan lain-lain lagi.

 

Bagaimana Menggunakannya?

Ia adalah kaedah yang paling mudah dengan hanya menampal tampalan baru pada permukaan kulit setiap 3 hari penuh.

 

Adakah saya perlu meletakkan terus pada zakar saya?

 

Tidak, tolong jangan berbuat demikian.

 

Seperti kebanyakan tampalan peningkatan, mereka mengesyorkan untuk memasangnya pada bahagian bawah abdomen atau boleh mengaplikasikan pada lengan pengguna, di mana sahaja yang mereka rasa lebih selesa untuk meletakkannya.

 

Pengeluar mencadangkan untuk menggantikan aplikasi tampalan baru ke tempat yang lain untuk keberkesanan yang lebih.

 

Perkara yang terbaik dalam tampalan Vimax, pengguna tidak perlu untuk menjejaki penggunaannya.

 

Biarkan selama 72 jam manakala nutrien seks (Herba) diserap melalui kulit lebih cepat daripada yang mereka fikir.

 

Bagaimana pula dengan mandi atau mengambil bahagian dalam beberapa jenis aktiviti?

 

Ia dicipta untuk tidak tercabut dengan mudah melainkan anda meletakkan sabun atau sering menyentuhnya.

 

Hendaklah digunakan di tempat mana tiada rambut untuk melekat dengan baik.

 

Gambaran Keseluruhan

Kelebihan:

 • Ereksi lebih keras, lebih panjang
 • Ejakulasi harus sengit
 • Meningkatkan Selera seksual
 • 100% bahan semulajadi
 • Meningkatkan Keinginan + Keseronokkan
 • Mudah-untuk-Digunakan (Tampal untuk 3 Hari)
 • Tiada kesan sampingan yang berbahaya dilaporkan
 • Meningkatkan Fungsi Seksual
 • Syarikat Bereputasi tinggi
 • Ditawarkan untuk menunjukkan Struktur keputusan
 • FDA Meluluskannya
 • Meningkatkan Harga diri
 • Pakej 100% selamat & hati-hati
 • Meningkatkan kesihatan seksual keseluruhan
 • Jaminan 60 Hari Wang Dikembalikan

 

Kekurangan:

 1. Dakwaan yang mengelirukan saiz zakar tidak akan membesar dengan dramatik seperti 3-4″ inci.
 2. Tidak menunjukkan apa-apa syor doktor atau testimony doktor.

 

Sokongan / Jaminan

Menurut sumber kami, syarikat (Kumpulan Vimax) adalah kumpulan dari Kanada yang telah bertahun-tahun mewujudkan kaedah seksual seperti pil tambahan, pemanjang, sudah tentu ini kaedah Vimax Patch.

 

Mereka adalah pasukan British profesional terdiri dari ahli-ahli sains dan penyelidik.

 

Ya, reputasi Vimax telah meningkat sepanjang dekad yang lalu apabila mereka mula-mula memperkenalkan produk ke pasaran perangsang lelaki pada tahun 2001.

 

Menurut mereka, semua produk mereka telah diluluskan oleh FDA tidak mempunyai bahan kimia yang akan menyebabkan sebarang kesan sampingan.

 

Sistem Vimax Patch menyokong jaminan pulangan wang 60 hari.

 

Tetapi, Jika entah bagaimana keputusan dalam 2 bulan adalah tidak seperti apa yang pengguna jangka maka saya boleh kembali semula dan mengambil bayaran balik penuh 100%.

 

Laman jualan rasmi www.VimaxPatch.com mempunyai bualan atas talian yang jika saya mencari sesuatu yang tidak jelas tentang formula ini, saya boleh menghubungi mereka dengan segera atau hubungi nombor telefon 1-800.

 

Semua pesanan hendaklah tidak menonjol termasuk kenyataan bayaran dan penghantaran pakej tanpa penampilan kandungan tentang label produk.

 

Pemikiran Penutup

Menurut sumber-sumber kami, tampalan Vimax menyatakan bahawa “dengan menggunakan Vimax Patch pada badan anda, anda boleh mendapati sehingga 3-4″ inci lebih panjang dan sehingga 25% lebih luas”.

 

Mereka maksudkan dengan tempoh tempoh masa 4-6 bulan, dijangka dapat melihat saiz yang ketara dalam pertumbuhan zakar dan bukan itu sahaja, mereka menunjukkan bukti hasil daripada graf di mana ia sebenarnya menunjukkan setiap peratusan bulanan dalam peningkatan saiz.

 

Walaupun semua lelaki adalah berbeza antara satu sama lain, sebahagian mungkin melihat peningkatan dalam beberapa minggu mengikut kata mereka.

 

Ya, ereksi yang harus lebih kukuh, lebih besar dan kuat manakala pengalaman keseluruhan peningkatan seksual serta keseronokan dan kesedapan seksual.

 

Seperti Vimax Patch ? Kemudian membeli daripada:

Vimax Patch Malaysia

Vimax Patch Singapore

 • Keselamatan

  Rating
 • Kecilkan saiz

  Rating
 • Bahan-bahan Kualiti

  Rating
 • Bonus

  Rating
 • Harga

  Rating
4.5
Rating Overall Score

(not an avarage)

About The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*