Ejakulasi Pra-matang(Premature Ejaculation) Reviews

Eros Prolong

eros prolong

Jika anda memerlukan sesuatu bagi segera meningkatkan stamina seksual anda, maka semburan kelewatan adalah pilihan baik yang berkesan kerana beberapa sebab utama:

 • Anda boleh mengaplikasikannya, sebelum melakukan hubungan seks.
 • Ia mudah untuk digunakan, dan boleh digunakan dengan cepat dan sembunyi di bilik mandi.
 • Sesetengahnya boleh digunakan dengan atau tanpa kondom, dan tidak boleh memindahkannya kepada pasangan anda.

Penting untuk difahami bahawa walaupun anda menggunakan semburan kelewatan yang terbaik sekalipun ia tidak akan menyembuhkan anda secara kekal jika anda mempunyai masalah yang serius yang berpanjangan. Anda boleh mendapatkan idea-idea penyelesaian yang lebih kekal di akhir kajian ini.

 

Eros Prolong

Tetapi jika anda sedang mencari sesuatu yang akan membawa perubahan kepada kehidupan seks anda dengan segera, maka anda akan mendapati ia pilihan yang berkesan.

 

EROS Prolong 101 adalah semburan kelewatan # 1 di dunia untuk lelaki dibuat dari Jerman.

 

EROS Prolong 101 adalah semburan yang dirumus khas untuk lelaki yang ingin bertahan lebih lama. Ia adalah semburan berasaskan air yang bertujuan menyediakan keseronokan yang berpanjangan dan hebat semasa melayari bahtera.

 

Prolong 101, seperti Spanish Fly, menyegarkan dan lembut kepada kulit dan lelaki. Jika anda sedang mencari sesuatu bagi anda untuk bertahan lebih lama tanpa kehilangan sensasi, pelincir kelewatan semburan ini adalah untuk anda!

 

Bagaimana untuk menggunakan Eros Prolong

Guna 1-2 semburan EROS Prolong 101 sapu sama rata pada zakar dan kelenjar, sapu dan tunggu sebentar. Jika mahu, sebarang pelincir kemudiannya boleh digunakan seperti biasa. Lupakan pam zakar, alat penambah panjang, dan pembesar yang hanya berhasrat untuk meningkatkan panjang dan ukur lilit. Tetapi kejutkannya dengan ‘stamina’ anda!

 

Ciri-ciri Minyak Pelincir

 • Diuji secara dermatologi
 • Lembut pada mukus membran
 • Berasaskan air
 • Bebas daripada minyak dan gris

 

Bahan-bahan

 • Aqua, Gliserin, Laureth-9, PEG-6, Caprylic / Caprice Glycerides, Menthyl Lactate, asid laktik, Parfum (Wangian), benzyl alkohol, asid benzoik, asid sorbik

 

Mengenai Pelincir EROS

EROS mempunyai pilihan pelincir peribadi terbaik dibuat di Jerman. Di Lily Hush, kami bangga menjual hanya yang terbaik. Pelincir EROS terdiri daripada bahan-bahan premium, gaya, keselesaan dan keseronokan. Mereka telah diuji secara dermatologi dan ia selamat untuk digunakan dengan kondom. Lembut dan seperti sutera pada kulit, pelincir EROS sesuai untuk semua jenis persetubuhan. Anda akan terkejut dengan prestasi cemerlang dan hasil yang luar biasa.

 

Seperti Eros Prolong ? Kemudian membeli daripada:

Eros Prolong Malaysia

Eros Prolong Singapore

Climinax Ultra

climinax ultra

Menurut pengeluar tunggal pil Climinax seperti yang dinyatakan dalam beberapa halaman web runcit, Climinax formula mendakwa ia mampu mengawal ejakulasi pra-matang dan meningkatkan stamina seksual kita.

 

Mereka mempromosi Climinax Ultra akan menjadikan kita bertahan sehingga 5.7 kali lebih lama di atas katil. Malah, produk ini diedarkan oleh syarikat yang dipanggil (Health Solutions).

 

Juga menyebut, Climinax mendakwa ia adalah satu makanan tambahan pil semula jadi yang menggunakan gabungan bahan-bahan yang amat berkesan untuk mengelakkan masalah ejakulasi pra-matang lelaki dan mengoptimumkan stamina seksual lelaki.

 

Jelas, Climinax formula menjanjikan kesan seksual berfaedah yang lain.

 

Apakah Climinax Ultra?

Pertama sekali, kita perlu tahu bahawa formula meningkatkan seks ini banyak dengan dakwaan dan janji-janji.

Climinax Ultra

Seperti yang digambarkan dalam banyak laman web runcit internet, pengeluar Climinax mengatakan bahawa ia merupakan suatu formula yang selamat, yang meningkatkan keinginan seks, mengubah mekanisme ejakulasi lelaki, meningkatkan stamina seks.

 

Dengan itu, memberikan kita keyakinan diri sendiri; faktor utama untuk kepuasan seksual.

 

Menurut mereka, produk ini akan merehatkan badan kita, akhirnya meningkatkan kehidupan seks kita secara mendadak kerana ia memberikan seks yang lebih memuaskan dengan tiada ruang untuk kekecewaan dan/atau kekesalan di antara pasangan tanpa keraguan.

 

Pengeluar tunggal juga mendakwa yang Climinax Ultra akan membuatkan kita lelaki dapat bertahan kira-kira 6 kali lebih di katil berbanding dengan pengguna bukan Climinax.

 

Mereka juga mengatakan bahawa tiada kesan sampingan telah ditemui sejak kehadirannya untuk digunakan oleh lelaki yang mempunyai pancutan pramatang, mati pucuk dan prestasi yang lemah semasa aktiviti seksual.

 

Menurut pengeluar, beberapa pengguna mendapati keputusan yang positif. Juga, penyelidikan secara klinikal dan bukti-bukti sokongan menunjukkan bahawa kandungan Griffonia itu yang menimbulkan tahap 5-Hydroxytryptamine di dalam badan; oleh itu kesan peningkatan stamina seksual serta kesan dalam mengelakkan masalah seksual dan ejakulasi pra-matang.

 

Bagaimana Climinax Ultra Benar-benar Berfungsi!

Menurut pengeluar produk peningkatan seksual lelaki ini seperti yang dinyatakan di dalam beberapa laman internet yang lain, Climinax Ultra membantu merehatkan badan, meningkatkan kecekapan / keupayaan ejakulasi lelaki dan dengan itu, mengekalkan stamina kita semasa melakukan hubungan seks.

 

Climinax Ultra, seperti yang dinyatakan mengandungi bahan-bahan yang selamat, semula jadi dan amat berkesan.

 

Menurut mereka, salah satu daripada beberapa bahan-bahan yang dirujuk sebagai bahan utama; Ekstrak biji Griffonia meningkatkan tahap 5-Hydroxytryptamine dalam tubuh dengan itu meningkatkan potensi dan/atau prestasi seksual lelaki dengan ketara.

 

Tahap serotonin yang meningkat dalam badan akan meningkatkan stamina dan syahwat, seperti mana menurut kajian klinikal.

 

Sejak ekstrak biji Giroffonia; salah satu bahan utama di dalam Climinax adalah pengawal serotonin, bukti klinikal dinyatakan oleh pengeluar Climinax yang menyokong tindakan serotonin mengawal selia tahap serotonin dalam badan menunjukkan bahawa Climinax berfungsi seperti yang didakwa.

 

Telah diketahui bahawa salah satu bahan; Bunga ghairah (Passiflora Coerulea) dalam pil Climinax Ultra berfungsi dengan mengurangkan kebimbangan dan membawa kesan yang  menenangkan.

 

Climinax Ultra telah dikenali sebagai gabungan yang sangat berkesan bagi ekstrak semula jadi serta konsentrasi.

 

Telah diketahui bahawa beberapa aspek keberkesanan yang tinggi datang dari kehadiran di dalamnya terdiri gabungan rasional vitamin dan asid amino, yang amat berguna berkenaan dengan aliran darah di dalam zakar.

 

Semua ini, perlu bekerjasama secara sinergistik untuk meningkatkan stamina seksual kita dan juga kekuatan yang berkekalan semasa aktiviti seksual.

 

Siapa Boleh Gunakan Climinax Ultra?

Sedang kami berpegang kepada ulasan yang jujur ​​dan tidak berat sebelah ini untuk mengetahui formula peningkatan lelaki yang memberi kesan terbaik bagi kebanyakan lelaki, ia juga penting untuk diketahui bahawa siapa yang menggunakan formula ini kerana terdapat beratus-ratus produk peningkatan lelaki yang ada dan hampir semua mendakwa mempunyai formula terbaik.

 

Ulasan ini diletakkan bersama-sama untuk kami mendapatkan maklumat fakta yang tidak berat sebelah dan terkini berkenaan dengan penggunaan mana-mana produk ini.

 

Menurut pengeluar Climinax, pengguna perlulah berumur 18 tahun ke atas.

 

Kerana mereka menyebut, jika kita menyertai mana-mana program kesihatan yang berkaitan, kita perlu berunding dengan doktor atau pakar perubatan terlebih dahulu sebelum menggunakan produk tersebut.

 

Mereka mencadangkan, pengambilan satu tablet Climinax setiap hari, kemudian dua tablet 1-2 jam sebelum melakukan seks untuk kesan tambahan.

 

Selain itu, mereka menyebut bahawa kita boleh mengambil formula peningkatan ini pada masa yang sesuai bagi diri kita sendiri samada dengan atau tanpa makanan.

 

Sambil menyifatkan Climinax dengan cara yang lebih jelas, mereka menyatakan bahawa hasil yang terbaik dapat dilihat dengan mengambil satu jam sebelum aktiviti seks.

 

Senarai bahan-bahan

Sekarang untuk senarai bahan, Climinax Ultra terdiri daripada beberapa sebatian aktif yang membuat pil ini berkesan dan selamat.

 

Oleh itu, mereka adalah seperti Vitamin B6 (sebagai pyridoxal-5-fosfat) 15 mg, Folat (sebagai asid folik) 400 mcg, Ekstrak Bunga Ghairah Biru (Passiflora Coerulea) (daun) 150 mg, L-Arginine HCL 100 mg, Ekstrak benih Griffonia 100 mg, Pyrodoxine HCL 20 mg, dan Chrysin 5 mg.

 

Dan bagi cadangan pengambilan itu, mereka mahu kita sebagai pengguna mengambil 1 pil setiap hari untuk keputusan yang pertama dalam tempoh 24 jam.

 

Kemudian, kita boleh meningkat kepada satu lagi tablet untuk hasil yang terbaik dan berkesan.

 

Tanda-tanda Climinax Ultra!

 • Ia telah dikenali untuk mengawal ejakulasi kita;
 • Ia mendakwa dapat meningkatkan stamina seksual kita;
 • Ia menggalakkan untuk menghentikan pancutan pra-matang;
 • Ia berjanji untuk menjadikan kita tahan kira-kira 6 kali lebih lama di atas katil;
 • Meningkatkan prestasi seksual;
 • Kawalan penuh ke atas kenikmatan kita;
 • Kandungan Griffonia meningkatkan serotonin badan, dengan itu meningkatkan kekuatan seksual dan melewatkan orgasma.

 

Gambaran Menyeluruh Ultra Climinax

Yang Baik:

 • Menggalakkan bagi Menghentikan Ejakulasi Pramatang
 • Meningkatkan Stamina Seksual
 • Perkongsian Ia Selamat + Berkesan
 • Patut Menjadikan Seks Yang Memuaskan
 • Terdiri Dari Semua Bahan Semulajadi
 • Meningkatkan Keyakinan Diri
 • Mendakwa Bahawa 5 Kali Masa yang Lebih Panjang
 • Meningkatkan Keupayaan Prestasi
 • Luangkan Lebih Banyak Masa Atas Katil
 • Pengguna Menyebut Ada Keputusan
 • Mengelakkan Disfungsi Erektil
 • Meningkatkan Kesuburan Lelaki + Kekuatan
 • Mendakwa Memberi Keputusan Cepat

 

Yang Buruk:

 1. Tiada bukti sebenar dari kajian klinikal.
 2. Tiada apa-apa pengiktirafan dari mana-mana doktor perubatan, tetapi hanya gambar muka seseorang yang mendakwa dirinya sebagai “Seks Pendidik & Penyelidik”.
 3. Kami hanya dapati seorang pengguna menyebut bahawa ia “tidak berbuat banyak”.

 

Sokongan / Jaminan

Menurut kajian yang dijalankan, produk Ultra Climinax ini tidak menyebut bahawa ia diluluskan doktor.

Menurut mereka, ia adalah selamat, berkesan, dipercayai dan formula semula jadi yang akan digunakan oleh lelaki berumur 18 tahun ke atas.

Sebagai formula Climinax Ultra mempunyai banyak dakwaan-dakwaan serta janji-janji, sumber dari fakta-fakta ini telah didapati menggambarkan bahawa ia benar-benar berkesan.

Walau bagaimanapun, pengeluar memberi 100% jaminan pulangan wang.

Tidak ada keperluan untuk mendapatkan apa-apa ubat preskripsi.

 

Seperti Climinax Ultra ? Kemudian membeli daripada:

Climinax Ultra Malaysia

Climinax Ultra Singapore

PrematureX

premtaurex

Ejakulasi pramatang (PE) adalah salah satu kekurangan upaya seksual yang paling biasa di kalangan lelaki.

Ia biasanya dilihat pada lelaki yang lebih muda daripada 40 tahun, dengan sebanyak 30 hingga 70% lelaki di Amerika Syarikat yang terlibat di pelbagai peringkat.

 

Dari segi sejarah, PE telah dianggap sebagai satu penyakit psikologi tanpa sebab yang dikenal pasti.

 

PrematureX adalah salah satu formula peningkatan lelaki yang saya dapati di internet, yang mendakwa dapat menghentikan pancutan pra-matang dan masalah yang berkaitan dengannya di antara lelaki. Ia menyatakan mengandungi bahan-bahan yang sangat mujarab yang akan berkesan bagi menyelesaikan masalah ini.

 

Laman web rasmi formula itu telah ditemui dan saya dapat melihat mereka mempunyai beberapa maklumat untuk dikongsi tentang produk itu. Kajian ini adalah bertujuan untuk menjelaskan butiran ini dan untuk membimbing kita membuat pilihan yang jelas berkenaan dengan formula ini dan lain-lain.

 

Apa Itu PrematureX?

PrematureX digambarkan sebagai formula novel utama berasal dari gabungan bahan-bahan semulajadi yang amat berkesan yang akan mencapai hasil positif yang mendalam dalam kes-kes ejakulasi pra-matang.

 

Menurut pengeluar, PrematureX mengawal masa antara orgasma (melewatkan orgasma), memberhentikan ejakulasi pra-matang (berdasarkan individu dan tahap keseriusan) dan mewujudkan pengalaman seksual yang berkekalan dan memuaskan.

 

Pengeluar menjelaskan bahawa PrematureX dibangunkan sejajar dengan bilangan penyelidikan dan ujian klinikal yang mencukupi, yang menjadikan ianya penyelesaian utama bagi lelaki yang mengalami ejakulasi pra-matang.

 

Setelah mempunyai rekod prestasi daripada beribu-ribu lelaki yang berpuas hati, menurut mereka, PrematureX juga akan membantu kita mendapatkan semula ereksi lebih cepat selepas orgasma dan kadang-kadang meningkatkan kekuatan seksual dan kebolehan bertahan seperti yang dinyatakan oleh sesetengah pengguna.

 

Mereka menyebut bahawa formula secara klinikal itu diuji dan diluluskan serta menawarkan penghantaran produk secara berhati-hati di seluruh dunia.

 

Menurut mereka, PrematureX adalah disahkan GMP dan tidak menimbulkan kesan sampingan jika digunakan seperti yang dinyatakan.

 

prematurex

Bahan-bahan PrematureX

Prematurex mengandungi beberapa sebatian herba semulajadi dan mujarab.

 

Ia merangkumi Vitamin B6, folat, Ekstrak Bunga Ghairah Biru, L-Arginine HCL, Ekstrak Biji Benih Griffoniat, Pyrodoxine HCL, dan Chrysin.

 

Menurut keterangan pengeluar dalam laman web rasmi, keputusan yang dicapai daripada menggunakan PrematureX mungkin berbeza-beza berdasarkan sumber ejakulasi pra-matang seseorang dan kimia dalam badan.

 

Mereka menyatakan bahawa majoriti lelaki yang telah berpengalaman menggunakan PrematureX mendapat manfaat yang mengejutkan.

 

Kini cadangan ini adalah untuk mengambil PrematureX melalui mulut bergantung kepada keseriusan kes itu.

 

Mereka menyebut bahawa kita perlu mengambil ia sekali sehari (secara tetap sebagai regimen rawatan jangka panjang) atau 30 minit sebelum aktiviti seksual sebagai penyelesaian cepat.

 

Bagaimana Adakah PrematureX Berfungsi?

Pengeluar menjelaskan bahawa bahan-bahan di dalam PrematureX bekerjasama untuk meningkatkan tahap hormon lelaki (testosteron), meningkatkan aliran darah dalam zakar dan mengurangkan keresahan.

 

Bunga ghairah biru dan ekstrak biji benih Griffonia kebimbangan pemegang serta kepekaan disebabkan oleh hubungan seks yang sama meningkatkan zakar aliran darah, kekuatan dan daya hidup.

 

Vitamin B6 juga berkesan dengan menggalakkan peningkatan stamina manakala asid folik, menurut mereka digunakan semata-mata untuk ejakulasi pra-matang.

 

L-Arginine dikenali untuk meningkatkan secara semulajadi tahap oksida nitrik dalam badan, yang akan memberikan ereksi yang lebih kuat dan aliran darah yang meningkat.

 

Pyridoxine mengurangkan gejala keletihan kronik dan kemurungan, yang boleh menjadi faktor penyumbang kepada ejakulasi pra-matang.

 

Chrysin seperti yang terkandung dalam PrematureX mempunyai peranan yang besar untuk dimainkan dalam pengeluaran testosteron seperti mana mereka telah jelaskan.

 

Siapa Boleh Gunakan PrematureX?

Seperti yang dijelaskan di laman web utama produk ini, ia menunjukkan bahawa PrematureX adalah untuk lelaki yang ingin menyelesaikan masalah ejakulasi pra-matang.

 

Produk ini adalah untuk individu yang berada dalam lingkungan umur 18 tahun ke atas.

 

Menurut mereka, PrematureX adalah satu penyelesaian yang utama bukan sahaja untuk ejakulasi pra-matang, tetapi juga memberi manfaat kepada lelaki yang memerlukan peningkatan keyakinan dan mahu untuk bertahan lebih lama di atas katil.

 

Jika anda ingin mempunyai keupayaan untuk mendapatkan semula ereksi anda dengan cepat selepas orgasma dan rasa berpuas hati selepas hubungan seks, pengeluar PrematureX mendakwa formula ini adalah untuk anda.

 

Formula ini, sejajar dengan deskripsi mereka juga akan menyumbang kepada keseluruhan peningkatan kesihatan dan kesejahteraan.

 

Gambaran Keseluruhan PrematureX

Yang Baik:

 • Menghentikan Ejakulasi Pramatang
 • Melambatkan Orgasma Seksual
 • Bertahan Lebih Lama Di Katil
 • Menggalakkan Keputusan Cepat – Minggu Pertama
 • Meningkatkan Pengalaman Seksual
 • Ereksi Lebih Kuat dan Kukuh
 • Mengandungi Bahan Semulajadi
 • Keuntungan Lebih Keyakinan
 • Bahan-bahan yang Sangat Kuat
 • Selamat dan Berkesan untuk Digunakan
 • Mendakwa Ia Berkesan untuk semua Lelaki
 • Butiran mengenai Bahan-bahan boleh Dilihat
 • Testimoni Melimpah Ruah & Dijumpai
 • Menunjukkan Keputusan Kajian Klinikal
 • Laman Web Kemas dan Memberi Maklumat
 • Maklumat Syarikat telah Ditemui
 • Jaminan 60 Hari Wang Dikembalikan

 

Yang Buruk:

 1. Tiada ulasan individu ditemui, daripada maklum balas sama ada positif atau negatif di laman web lain.

 

Sokongan Pelanggan / Jaminan

Pengeluar PrematureX menyatakan untuk memberikan bayaran balik tanpa kerumitan kepada pelanggan yang tidak puas hati. Ini bermakna bahawa kita boleh mendapatkan wang kembali dalam tempoh 60 hari jika hasil tidak memuaskan jika mahu.

 

Mereka memberikan 100 peratus jaminan bahawa produk akan mencapai dakwaan dan janji-janji yang dinyatakan tanpa menyebabkan apa-apa kesan negatif kepada pengguna.

 

Pengeluar produk menawarkan sistem sokongan bertiket di mana permintaan sokongan pelanggan diberikan nombor tiket yang unik untuk perkhidmatan yang lebih baik.

 

Mereka memberikan jawapan kepada soalan-soalan lazim di dalam bahagian FAQ di laman web rasmi mereka.

 

Kaedah pembayaran mereka selamat dan mereka boleh dihubungi melalui e-mel atau menelefon mereka secara langsung dengan nombor yang terdapat dalam laman web rasmi mereka.

 

Selain itu, mereka menawarkan penghantaran secara hati-hati untuk produk yang dibeli.

 

Seperti PrematureX ? Kemudian membeli daripada:

PrematureX Malaysia

PrematureX Singapore