Pil isipadu sperma (Sperm Volume Pills) Reviews

Semenax

semenax-review

Semenax disenaraikan sebagai salah satu pil air mani terbaik di pasaran. Pengeluarnya mendakwa bahawa ia meningkatkan kualiti dan kuantiti air mani anda, yang mana akan berakhir dengan menyenangkan pasangan anda.

 

Bagi mereka yang tidak tahu, wanita mahukan lelaki mereka memancut banyak air mani kerana ia dikaitkan dengan kesuburan dan kejantanan dan wanita lebih suka untuk mengawan dengan lelaki itu. Pemikiran seperti ini telah terbina ke dalam psikologi setiap wanita.

 

Semenax mengatakan bahawa ia boleh membantu meningkatkan kuantiti air mani sebanyak 500%, yang mana itu terlampau banyak, dan oleh itu anda perlu membelinya. Tetapi adakah pil ini benar-benar berkesan?

 

Mari kita mengetahui dalam kajian Semenax saya.

 

Bagaimana Adakah Semenax Berfungsi?

Orgasma berlaku apabila penguncupan otot tertentu dan satu siri penguncupan yang mengepam keluar air mani. Pengeluaran air mani yang rendah menyebabkan penguncupan lebih kecil, dan dalam kes-kes tersebut, orgasma akan berakhir dalam masa 2-3 saat.

 

Jadi, logiknya adalah jika badan anda membuat lebih banyak air mani, ia akan membawa anda kepada kepuasan seks yang tidak terfikir dinikmati oleh kedua-dua pasangan. Semenax mengatakan bahawa bahan-bahan semulajadi dan campuran mujarab mereka membantu peningkatan jumlah air mani.

semenax

 

Saya boleh mengatakan bahawa Semenax dihasilkan dalam pembuatan yang berkualiti tinggi (cGMP) dan pil ini telah dicuba dan diuji sebelum ia dijual. Adakah ianya berfungsi untuk saya? Itu satu persoalan yang menarik kerana saya telah berada dalam industri peningkatan zakar selama lebih satu dekad dan telah mencuba ke semua produk.

 

Secara jujur, ya, Semenax berkesan untuk saya – Saya memberi kedudukannya sebagai pil air mani # 2 yang selesai di belakang Volume Pills. Setelah itu, saya tidak mengalami peningkatan 500% dalam jumlah air mani – jumlah isipadu saya melonjak sebanyak 80%, tetapi itu sudah cukup kukuh.

 

Sementara itu, Semenax juga meningkatkan kualiti air mani – anda akan memancutkan cecair yang tebal dan lebih bermakna.

 

Bahan-bahan utama Semenax ini

 • Rumpai Horny Goat – ekstrak tumbuhan yang meningkatkan tahap testosteron.
 • Tribulus – Satu lagi herba Cina kuat yang meningkatkan pengeluaran testosteron. Ia juga digunakan dalam perubatan kesuburan lelaki
 • L-Lysine – Asid amino yang membantu peningkatan jumlah air mani dan testosteron
 • Catuaba Bark – Herba dari Brazil yang menguatkan sistem pembiakan lelaki.
 • Biji Benih Labu – meningkatkan kesihatan prostat. Semasa lelaki telah berumur, prostat mereka tumbuh dan menekan organ-organ seksual. Pembesaran prostat, dan juga ubat-ubatan yang boleh menyebabkan mati pucuk.
 • Hawthorne – Mengawal kesihatan prostat dan menguatkan sistem seksual
 • Zink – Meningkatkan tenaga seksual dan kualiti sperma
 • Maca – Satu lagi penggalak testosteron legenda.
 • Ekstrak Cranberry – Satu lagi pembaiki kesihatan prostat.
 • Vitamin E – Meningkatkan kesihatan dan memastikan organ-organ seksual kekal aktif
 • L-Arginine – Kompaun sintesis yang boleh menyebabkan pengeluaran sperma berganda.

Bahan-bahan ini, bersama campuran mujarab mereka, menjadikan pil Semenax ini melaksanakan seperti yang di atas.

 

Kelebihan

 • Kelebihan utama Semenax adalah ia memberi anda reputasi yang sangat baik yang meningkatkan permintaan kehadiran fizikal anda di kalangan sosial. Anda boleh kecoh seluruh bandar dan mempunyai banyak keseronokan di atas katil. Keyakinan seksual anda akan meningkat dalam banyak tempat, bukan hanya di atas katil.
 • Pilihan bonus yang baik
 • Jaminan pulangan wang
 • Tiada Kesan Sampingan
 • Bahan Semulajadi

 

Kekurangan

 • Kelemahan utama Semenax adalah jaminan, yang berlangsung selama hanya 30 hari.

Walau bagaimanapun, pil-pilnya bertindak pantas, dan oleh itu jika anda tidak melihat apa-apa keputusan dalam tempoh 23 hari, anda perlu menuntut wang anda kembali. Walau bagaimanapun, saya boleh memberi jaminan bahawa anda akan melihat peningkatan dalam tempoh ini. Kuantiti bergantung kepada pelbagai faktor seperti umur, kesihatan, keadaan perubatan, dan lain-lain

 • Kekuranan kedua yang kecil adalah bahawa ia boleh didapati atas talian. Ia adalah amat sukar untuk menemuinya di kedai-kedai.

 

Seperti Semenax ? Kemudian membeli daripada:

Semenax Malaysia

Semenax Singapore

Volume Pills

Volume pills

Apakah faedah-faedah mengambil Volume Pills? Bagi satu perkara, ejakulasi dengan lebih air mani berasa sangat baik. Dan ia bukan sahaja berasa baik-ia kelihatan amat mengagumkan juga.

 

Kedua-dua lelaki dan wanita bergaul dengan sejumlah besar air mani dengan potensi, kesuburan, dan kehebatan seksual. Dalam erti kata lain, ia membuatkan anda berasa sado!

 

Sebab rasanya begitu baik adalah kerana semasa  memancut dengan banyak adalah kerana otot anda terus menguncup untuk memancuntkan air mani di mana-mana. Semakin lama kontraksi, lebih lama dan lebih nikmat syahwat anda.

 

Dan wanita sukai seorang lelaki yang boleh memancut dengan banyak. Tanpa sedar, ia memberitahu mereka bahawa anda sangat subur. Dan ia adalah benar! Lebih air mani bermakna peluang yang lebih baik untuk mengalami kehamilan. Ini semua adalah merupakan penaik syahwat yang sangat besar pada wanita, walaupun mereka tidak mahu hamil.

 

Bagaimana Volume Pills Bekerja?

Sains di sebalik Volume Pills ini adalah sangat mudah. Pil ini mengandungi pelbagai herba semulajadi dan nutrien yang telah ditunjukkan untuk meningkatkan jumlah air mani (lihat di bawah untuk senarai bahan-bahan).

 

Ia benar-benar seperti diet tambahan, atau vitamin, yang anda ambil setiap hari. Tiada kesan sampingan.

 

Selepas beberapa ketika, anda akan mula melihat bahawa pancutan air mani anda semakin basah dan kuat. Akhirnya, anda akan dapat pancut sebanyak tiga kali dari jumlah air mani yang normal.

 

Volume pills

Ini bukan satu penipuan-ia sebenarnya agak mudah untuk merangsang badan anda ke dalam mengasilkan leih banytak air mani. Bintang porno melakukannya sepanjang masa.

 

Syarikat yang membuat Volume Pills telah mematuhi cGMP, yang bermakna mereka mengikuti satu set ketat peraturan semasa proses pembuatan. Peraturan-peraturan ini dikuatkuasakan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah.

 

Antara peraturan-peraturan ini termasuk melabelkan setiap kelompok Volume Pills ini dengan nombor lot dan tarikh tamat tempoh. Ini dilakukan untuk melindungi keselamatan anda dan juga reputasi pengeluar.

 

Volume Pills juga datang dengan jaminan wang kembali yang mulia. Anda perlu sehingga 6 bulan untuk mencuba produk itu. Jika anda tidak berpuas hati, atas apa-apa sebab, anda boleh mendapatkan bayaran balik modal penuh jika anda telah mengambil semua pil!

 

Sekarang, ia adalah penting untuk ingat bahawa jaminan ini hanya sah jika anda membeli pil dari laman web pengeluar. Untuk melawat laman web ini, yang juga mempunyai banyak lagi maklumat mengenai Volume Pill, sila klik DI SINI.

 

Apakah bahan-bahan?

Volume Pill  berfungsi dengan baik kerana pengilang telah menggunakan sains dan teknologi moden untuk perubatan herba tradisional. Ini telah menghasilkan satu formula yang berkuasa yang direka untuk menguatkan setiap aspek sistem seksual lelaki. Bahan-bahan Volume Pills termasuk:

 

Ku Gua-Herba terkenal dengan meningkatkan tahap testosteron pada lelaki. Testosteron adalah hormon seks utama dan memainkan peranan penting dalam pengeluaran air mani. Lebih  banyak Testosteron bermakna lebih banyak air mani.

 

Hong Hua Fen dan Xi Lan Rou Gui-Bahan-bahan Cina ini menggalakkan aliran darah ke zakar, yang menyebabkan ia menjadikan ereksi  lebih panjang, lebih keras. Jika anda mahu untuk menembak semua yang air mani anda sedang menghasilkan, ia adalah penting untuk mempunyai ereksi yang kuat.

 

Solidin-Ini adalah sebatian proprietari hanya kerana terdapat di Volume Pills. Pelbagai kajian haiwan telah secara meyakinkan menunjukkan bahawa Solidin meningkatkan pengeluaran air mani dan kesihatan seksual keseluruhan.

 

Dong Chong Xia Cao-Ramuan herba meningkatkan pengeluaran badan testosteron. Dalam satu eksperimen, lelaki yang mengambil herba ini menyaksikan peningkatan besar dalam testosteron dalam  4 hari dan 8 hari ujian.

 

Zink Oksida-Banyak kajian saintifik telah menunjukkan bahawa pengeluaran meningkat zink air mani dan kesuburan pada lelaki.

 

Drilizen-Herba menarik yang sebenarnya merangsang badan ke dalam badan menghasilkan nitrik oksida, Ini mengembangkan urat dan arteri supaya lebih banyak darah boleh mengisi zakar, menyebabkan ereksi yang besar dan keras.

 

Tribulus Terrestris-Namun herba lain terkenal dengan meningkatkan keupayaan manusia untuk menghasilkan testosteron, yang merupakan hormon seks utama yang bertanggungjawab untuk pengeluaran air mani.

 

Sesetengah orang mungkin tertanya-tanya mengenai kesan sampingan Volume Pills. Berita baiknya adalah bahawa tidak ada apa-apa kerana semua bahan-bahan 100% semula jadi!

 

Jaminan Wang Dikembalikan

Volume Pills akan bekesan untuk kebanyakan manusia, tetapi jika untuk beberapa sebab anda tidak berpuas hati dengan produk, anda boleh menerima bayaran balik sepenuhnya, walaupun anda selesai mengambil semua pil. Anda mempunyai 6 bulan untuk mencuba, yang mana anda mempunyai masa untuk melihat hasilnya.

 

Sila ambil perhatian, bagaimanapun, bahawa anda layak untuk jaminan ini hanya jika anda membeli Volume Pill  terus dari laman web pengeluar. Di mana untuk membeli Volume Pills? Hanya layari laman web rasmi DI SINI.

 

Seperti Volume Pills ? Kemudian membeli daripada:

Volume Pills Malaysia

Volume Pills Singapore